Talenten gezocht! Talenten gezocht!
De kerkenraad is naarstig op zoek naar talenten.
Er zijn een aantal vacatures ontstaan  binnen onze gemeente. Soms komt dat omdat iemand stopt met een functie, maar het is vaak ook een soort stoelendans. Er wordt een vacature vervuld, maar daardoor ontstaat op een andere plaats weer een andere vacature. Een recent voorbeeld is Tonia Broekhuizen die na vele jaren is gestopt als koster in Enspijk. Gelukkig is deze functie in deeltijd ingevuld  door een team van kosters. Als gevolg hiervan zijn er wel weer twee andere vacatures ontstaan: Eén ouderling in de kerkenraad en er is iemand nodig die de organisatie van het Paasontbijt op zich wilt nemen. En dit is maar een voorbeeld, want op korte termijn hebben we ook diakenen, pastoraal medewerkers enz. nodig.
Per 1 januari hebben we in ieder geval vier vacatures in de kerkenraad, dus daar hebben we dringend versterking nodig. Als u precies wilt weten wat een bepaalde functie inhoudt dan willen wij dit heel graag in een vrijblijvend gesprek toelichten.
Ziet u een functie in de kerkenraad niet zitten? Dan is er vast wel een andere functie of taak die past bij uw talent en beschikbare tijd.

Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer weten?
Neem contact op met één van de kerkenraadsleden
terug
 
 
Leesrooster 2019
Onder Zingeving-Vieren door het jaar: Lees elke dag mee met het Oecumenisch Leesrooster van de Raad van Kerken in Nederland.
 
Nieuwsbrief
Aanmelding voor en de laatste editie van deze nieuwe digitale nieuwsbrief onder Informatiekanalen-Nieuwsbrief.
 
Vanuit de kerkenraad
Een bericht aan het begin van het nieuwe seizoen: Wie zijn wij-Kerkenraad.
 
Stichting Wijdekerk

LHBT’ers zijn bij ons gewenst in de kerk, dat dragen we uit met de regenboogvlaggen die we hebben uitgehangen. Lees verder onder Wie zijn wij-Bovenplaatselijke organisaties en Zingeving-Gebeden, gedichten en andere teksten
 
 
Moldavië 2018
POZM-POZA: terugblik op de reis tijdens de dienst van 18 november (Jeugd-Specials)
 
Talenten gezocht!
De kerkenraad is naarstig op zoek naar talenten.
Er zijn een aantal vacatures ontstaan  binnen onze gemeente, in de kerkenraad, maar ook daarbuiten, zoals een ouderling en iemand die het paasontbijt coördineert.
  meer
 
Behoefte aan een gesprek?
We willen een (t)huis bieden. Dat betekent ook: omzien naar elkaar, openstaan voor elkaar, elkaar opzoeken. Lees verder onder Wie zijn wij?-Pastoraat of stuur een mail naar
 
 
Trouwen?
Zijn er trouwplannen? Denk ook op tijd aan kerkgebouw en dominee.
  meer
 
Dopen?
Een kindje geboren? Laat het ons weten, zeker als je het kindje wilt laten dopen.
  meer
 
Privacy
Voor de Privacyverklaring van de Protetstantse Gemeente Deil - Enspijk: privacyverklaring
 
ANBI
Bekijk de ANBI gegevens van onze diaconie (goedgekeurd tijdens de kerkenraadsvergadering van 7 juni 2018)
Bekijk de ANBI gegevens van onze gemeente (goedgekeurd tijdens de kerkenraadsvergadering van 1 juni 2017)
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.